Vypadal stejně jako Ty...
Vypadal stejně jako Ty.
/a mě zase tak známě bodlo u srdce/
Myslela jsem, že už to aspoň trochu přešlo.
/zase jsem šlápla vedle…/
Vypadal stejně jako Ty.
Postava, barva vlasů a sestřih…
Vypadal stejně jako Ty.
Až na ty oči.
Ty oči - kaštanově hnědá…
Tvým zeleným se těžko něco vyrovná.
Vypadal stejně jako Ty.
Až na tvar nosu a pohyby.
Vypadal stejně…
A vlastně úplně jinak.
Ale jde o pocit, o podobu.
A o slzy v očích…
Chtěla bych to vrátit
ale ani sama nevím,
jestli bych Ti někdy byla schopná
odpustit tu bolest a slzy…
Milovala jsem Tě…
A nejen tehdy…
Přečteno 330x
Tipy 16
Poslední tipující: Woski, Gabriel - Sinóda, Severka, Simísek, už ne pernikova princezna, Bíša, WhiteSkull, just me, Favi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)