CINKOT
Anotace: ...jednou ti zavolá
Brzíčko po ránu něco tu cinká
telefón na stolku ty zvuky blinká
zvednuté sluchátko melodicky šeptá
Františku poslouchej zmarla ti teta.
Zpátky jsem zalezl do teplé lóže
smotal se v klubíčko zaspat to hoře
slabounké cinkoty - cinkoty - děs
a pak se ozvalo - chcípl ti pes.
Zase mě přemohl líbezný spánek
co léčí bolístky nad jeho rámec
do mne se ozývá cinkcink...cinkcink
strašně se vyděsím - že už by přišla...cink.
Přečteno 355x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Špáďa, Maura, maena, Glooaming, labuť, Psavec, Bíša, takova, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)