Proklínám......
Anotace: Za pomoci človíčka co si mooccc važím a mám moc rád.Kuju za pomoc s basničkou Petulko naše.....
Proklínám paprsky sluneční
Jenž berou mi mou noční vílu
hladinu smuteční
Co skládá se z mnoha dílů
Proklínám tu noční oblohu
Ve které své myšlenky ztrácím
i to zač nemohu
Proč jen se k tomu vracím
Proklínám svou modrou květinu
Proč uschla mi jen v přáních
I krvavou hladinu
Co náhle vyschla mi v dlaních
Proklínám svého anděla
Jenž nechal si zlámat křídla
to co vidět jsi neměla
A přesto jsi to zhlídla
Proklínám všechny staré hádky
Za které jsem neuměl odpuštění dát
všechny svoje řádky
Které teď potajmu zkouším psát
Proklínám svoje tělo
Proč po jiném jen toužilo
všechno co mělo
A i bez toho nežilo
Proklínám svoji černou duši….
Komentáře (1)
Komentujících (1)