Zkus letět
Anotace: Pro nikoho a o nikom... Prostě jenom básnička do větru.
Tvé verše jsou jak pohřební,
ty sama zdáš se povodní.
Ty bereš všem lidem dech,
a máš to psáno na zádech.
Ty sama jsi bolest světa,
řekne to každá tvá věta.
Vraždíš jenom pohledem,
utápíš se pod ledem.
Pár kapek krve na tvářích
a světu vládne mocný hřích,
Ledový úsměv na tvých rtech,
i mně dochází už dech.
/zkus letět/
Přečteno 338x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, just me, Jiparo, toužím.jít.dál, labuť, Noc17
Komentáře (1)
Komentujících (1)