Smutná Dívka
Anotace: taková smutná básnička o dívce která se zabije kvůli klukovi :(
Sedím schoulená v koutě
a dívám se do prádné místnosti
jsem smutná jako když uvadá poupě
a je mi čím dál víc líto že nemůžu být v tvé blízkosti
vstávám a nůž do ruky si dávám
smrt už je kousek a já se vzdávám
proč je život tak nespravedlivý a smutný
proč jsi vybral zrovna mě
už je to celkem dost nudný
že vždycky jen kolem mě smůla jde
a tak dělám první řez
smrtihlav už do mě vlez
bylo to jen kvůli němu
protože mě nechtěl mít
a tím zapříčil konec života mému
a tak teď v klidu mrtvá nebem můžu jít
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet
Komentáře (4)
Komentujících (4)