Zlámaná..
Spě ve snu jsem viděl
stoh zlámaných křídel
vysoký do nebe
jsou spíš k nepotřebě
obcházím jej ze stran
je to snůška pestrá
vesměs prachem šerá
jsou andělská pera
prej si mám z nich vybrat
záda si pošimrat
jsou na dírce dírka
od molů, bez pírka
rozházel jsem stožek
do posledních trošek
snad se tyhle hodí
dávno vyšly z módy
můžu si je nechat
lámou se jak střecha
když chci letět někam
spíš do kolen klekám
chtěl bych vzhůru výše
do andělský říše
zpocen zpátky padám
do louží jak kláda
smečka vlků vyje
na anděly prý je
slyším zvuky táhlé
nechci chcípnout takhle
svými křídly mávám
pozdě, marná sláva
pára z tlam jim syčí
naspěch.. pomoc ničí
slyšna je v té hrůze
jak zvon smrti chůze
jakpak zvrátit dění
chci být k nevidění
anděl jsem, tak budu
vždyť mě maj za zrůdu
s křídlama od bláta..
máš mě ještě ráda?
Přečteno 356x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, WhiteSkull, pavlis, Romana Šamanka Ladyloba, toužím.jít.dál, om tat sat, Simísek, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)