Anotace: Všem posílám pohlazení - ať vaše dny jsou naplněním - všech přání a snů - mějte hodně takových dnů...
přidávám se k lorraine .....i moje noci byli ještě nedávno jako bahno, černé a lepkavé .....a pak jsem se jeden večer podívala z okna a poznala, že už zase vidím ne tmu, ale hvězdy ......:-)...zase bude dobře ...
22.02.2008 17:39:00 | pavlis
Stále ještě je šance mít v trávě rozhozené vlasy a mžourat do sluníčka...naděje je to, co máme ještě před sebou, když už máme pocit, že jsme na konci cesty...věř mi :-)
22.02.2008 14:02:00 | Lorraine