Srdce..
Anotace: .......co dodat?....
Smutný čas když nastane,
srdce ponoří se do tmy,
ať už bušit přestane,
buch buch, buch buch, do tmy.
Srdce už zhaslé mám,
necejtím a nedýchám…
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein
Komentáře (1)
Komentujících (1)