Proč ještě žiji
Anotace: obsah je zahrnut v básničce =o)
Když je mi smutno a velice se trápím,
jsem plna žalu a v bolesti se utápím,
proč se se mi to vůbec stalo
a tolik štěstí mi to vzalo.
Když nevím co strašného mě čeká ještě
a v zoufalství poslouchám kapky deště,
když horečku mám a studené ruce,
hlava mě pálí v jednom kuse.
Když tou věcí dál se soužím
a přestat žít, to strašně toužím,
vzpomenu si na lidi,
kteří mě rádi uvidí
A NIKDY NA MĚ NEZAPOMENOU!
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (1)
Komentujících (1)