Samotáři
Anotace: ...zase jednou výplody mé choré mysli.......
Samotáři, samotáři,
smutek mají ve své tváři,
ať je leden nebo září,
všichni lháři, všichni lháři.
Samotáři, samotáři,
smutně už se jenom tváří,
ať je leden, nebo září,
všichni lháři, všichni lháři.
Samotáři, samotáři,
slzy setřou ze svých tváří,
jejich těla zlatě září...
všichni žháři, všichni žháři.
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: jiljovský
Komentáře (0)