Snad mi to Bůh odpustí
Anotace: ......sebevražda je smrtelný hřích......
Tuhou smyčku kolem krku,
provaz trámy objímá.
Do nebíčka? Do peklíčka?
Kam jde duše nevinná?
Mám ji zase sundat z krku?
Sebrat se a prostě jít?
Zase bloudit mezi stíny?
Chci svůj život, ne jen snít!!!
Rychlý pohyb, židle padá...
Provaz drží, nepustí.
Už jen jedno přání mám-
ať mi to Bůh odpustí...
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Baldeus
Komentáře (0)