Anotace: Ať můj "prach" pro vás se změní - v křišťálově čisté kamení - každý si vemte kamínek svůj a ty Lásko ke všem pluj...
Čarovat v reálnu nelze, ale nede se stále spoléhat na pohádku, že přinde, že bude ... není, nebude! Jen mi sami musíme vstát a bojovat.
24.02.2008 12:11:00 | NikitaNikaT.
Ale tento pozemský život duši mi vzal, proto se jmenuješ už.nemohu.dál? Ty musíš dál a výš, přeji ti hodně síly a další hezké básničky..
23.02.2008 21:49:00 | Danah