Hořko-slané slzy
Polykám hořko-slané slzy
a nadávám si
do malých holčiček.
Už dávno nejsem ta malá,
co jsi znal.
/Změnila jsem se…
Život mě změnil…
TY jsi mě změnil…/
Zbyly mi jen oči pro pláč
a pár vzpomínek,
na který nejde zapomenout.
Snad časem…
Pochopíme…
Pochopíš…
Lásku…
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: Severka, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)