Soumrak
Anotace: ..každý večer se koukám z okna a vyhlížím ho...
Soumrak klepal na okno,
zvala jsem ho, ať jde dál.
Tiše slídil po pokoji,
potichu se všemu smál.
Soumrak zval mě do temnoty.
Řekla jsem mu:“Jsem jen tvá.“
Přišel ke mně, obklopil mě.
Teď je ze mě navždy tma.
Komentáře (1)
Komentujících (1)