Sen
Anotace: Bylo mi nějak divně
Neskákej z výšek - tam pro mě přidjou
až hvězdy na nebe vyjdou.
Neříkej hlouposti - však nemluv bážně
já prosím tě snažně.
Nemaluj nesmysly - nedělej z noci bílý den
jsem přece jen tvůj sen.
neztrácej naději - neskákej ze skály
lidé by pro tebe plakali.
Nemávej křídly - neber se k odletu
nebo běž, ale nech mě tu.
Neber si život - co by nám zbylo
ke snění to nestačilo.
Přečteno 382x
Tipy 11
Poslední tipující: Alien.v.v.s., fuu, Lylča, labuť, kavec, estrellita, Danah, NikitaNikaT., WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)