Už ne.....
Anotace: ...všem lásku a pohlazení .... ať vždy žal v úsměv změní...
Výbuchy žalu nad tělem,
až ztrácím již dech.
Asi je mi to údělem,
že hořím v plamenech.
Topím se v černém písku,
stojím tu ohni napospas.
Do pouště jako do notýsku
píši svůj poslední vzkaz.
Táhnuta v konečné karavaně
ledabyle a netečně.
Nekvetou již růže plané,
bylo to vše zbytečné.
S očima plnýma otazníků
vzals tělo mé do nebe.
Mám v sobě spoustu "díků",
ale ne již pro tebe.
Přečteno 270x
Tipy 9
Poslední tipující: Solitary Angel, Simísek, Petbab, 0-0, Danah
Komentáře (2)
Komentujících (2)