Jen sbírka nesmyslů..
Staniolové papírky
od bonbónů
z mé sbírky
nesmyslů a tónů
mám rozloženy kolem postele
v tvých vlasech,
bez tebe..
Upíjím z prázdné sklenky
hořkosladkého vína
a dva cůpky
tý zpropadený panenky
cos mi věnoval, zavalila lavina
temně křišťálových střepů..
Tiše se ptám a v duchu křičím,
skleněné oči na mne zírají
a já jen dál upíjím
a dál se ničím..
A vzpomínky padají
do prachu tvých nohou..
Kdybys jen věděl,
jak moc tě nenávidím,
protože miluji..
postavil jsi zeď z mohutných cihel
stmelených mým trápením
a já se dusím,
zatímco co tvé oči
září chladnou radostí..
Lásko..
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Simísek, Petbab, WAYWARD, just me
Komentáře (1)
Komentujících (1)