Má to spoustu částí, které se mi moc líbí, moc povedené...
P.S. Nevím, čím to je, ale ten konec se mi právě líbil nejvíc.
25.02.2008 13:35:00 | Lacosta1
Proboha, to jsem rád, že tu pořád všichni nepíšou jen rýmovačky "O lásko má". Jen ten konec trošku lítá. Nebo to má tak vyznít? Je to postavené tak, že když jsem dočetl poslední řádek, tak jsem chtěl pokračovat a ono nic :)
25.02.2008 01:29:00 | Judak