Rychle!Chci pomalou smrt !
Anotace: a dvě deci arseniku
Tak tě tu mám,
čekala jsem dlouho ,
/sklenky o sebe cinkají/
je to monolog
/pozdvihám sklenku ke rtům/
dnes chutná jako minule
jen už není jas v tvých očích
/z pohledu do prázdných očních důlků trochu zamrazí/
Kdo z nás bude plakat až budu odcházet
jestli ty rychle zapomeneš a já budu plakat
Nebo ty budeš plakat a já zapomenu ?
/vánek si pohraje s plamenem svíčky /
taky máš strach že zhasne ?
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: Yukki, Blázen? =), FATA MORGÁNA, Adrianne Nesser, Princezna.Smutněnka, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)