až moc toho všeho...pomoc si nech....kolik stojí?....
Anotace: lháři...všude kolem mě....strčte si to do prdele.... fakt už nemůžu....pomoc? za kolik?
nepotřebuju
nikoho
tak jen to řekni
ty potřebuješ někoho!
.
.
paradox všude
jen se koukni doleva
.
/*pořád hledá pomoc
a mě už to nebaví
už nevim,co jí mam říkat*..../
jak milé,jak upřímné
...tak přesně tohle se čeká
růženec v rukou antikrista
se topí v krvi
slz
.
.
příval vzteku pořád dokola
a pořád to
tak moc obtěžuje okolí
.
i když ví pěkný hovno o vašich problémech
dělaj důležitý
a vráží kudly do zad
.
.
někdy je toho všeho až moc
.
/kolik stojí pomoc od tebe?/
Přečteno 274x
Tipy 12
Poslední tipující: Mraveneček, Naracca, B.a.r.b.a.r, Simísek, Erion Fate, dva, 0-0
Komentáře (3)
Komentujících (3)