chci jich mít víc / a přitom žádný
důvody důvod ztrácejí
proč tolik hoříš / zůstaň chladný
a přitom bu´d mou nadějí
27.11.2010 23:38:00 | šuměnka
Lítám si...
jen tak po obloze,
občas mě rozechvěje chlad...
Někdy si říkám,
ještě štěstí,
že pořád můžu veršovat...
Přemluvit touhy...
to je dřina,
soukromá dávka "sobectví"...
Dokázat žít,
ne jen přežívat...
udržovat si svůj vesmír...
* * *
Lítám si...
teď ti s chutí mávám,
po větru vůni posílám...
Heřmánek...
znáš mě, dál jsem baba
až neskutečně bláznivá...
:o)
11.03.2008 15:13:00 | Cecilka
hmm... tak tohle mi NAPROSTO aktuálně mluví z duše, píšeš zajímavě, neotřele..
29.02.2008 10:54:00 | Herbit