Anotace: Jak vlastně vzniklo slovo...?
Četl jsem Tvoje dílka a řekl bych, že máš dobré myšlenky, ale mizernou formu veršování. Pokud máš ještě o čem psát, doporučuji se zaměřit na rytmus a přízvuk. Jinak před pointou smekám.
11.11.2005 11:08:00 | Daniel S.