Temný Waltz
Anotace: inspirace ve filmu
Býval si šťastný,
teď na tvém hrobě,
hrobě beze jména,
roste zelená květina,
Muž s krabičkou,
žlutozelených pilulek ,
naše plány zhatil,
kdo dokáže rozebrat samopal rychleji?
Než ty?
Můžu ti říkat tati?
Děvčátko s cigaretou,
a velkej zlej zabiják ,
Né nebudu tě svádět!
Ani tančit v temnotách .
Pokud zvládneš maličká
ještě deset kliků
dostaneš odemně dárek
beretu ráže devět milimetrů.
Není milejšího dárku,
pro malou holčičku ,
než malá účinná zbraň!
Ale co třeba kočičku?
Přečteno 284x
Tipy 18
Poslední tipující: Fenceless, Black rose, Vlk v rouše, Kethrin, blue, Psavec, jára spots, Bíša, 0-0, Blázen? =), ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)