Princezna:-*
Anotace: //*-//*-//*-Nesmrtelný téma touhy po lásce:D
Bydlí na druhým konci světa
ona – princezna má.
Krásná a chytrá, často sjetá
lehkejma drogama…
A smutný verše píše po večerech
ona – princezna má.
Absence polibku ji sere,
ač krásná, dlouho je sama…
A já, král ve svém pokoji,
ze všech krásných žen miluji
jenom tuhletu princeznu,
jíž nikdy však nenaleznu!…
A skládám verše uboze
a samota mi asi trochu leze na mozek…
Přečteno 348x
Tipy 12
Poslední tipující: Martez, seed.misulka, Yukki, Kanzy, jedam, Psavec, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)