Modlitba
Anotace: Čekám na den kdy se poprvé a naposledy pomodlím.....
Klečím
ruce sepjaté
slova přes rty vyprahlé
snad ze srdce spadne mi ten kámen
Slova
andělům či Pánu
doručená možná k ránu
proč každá láska musí končit svárem?
Nůž
do tepen mě tlačí
Tvé odpuštění Pane stačí
navždy končím modlitbu. Ostří,krev a ... Amen...
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: just me
Komentáře (1)
Komentujících (1)