Kamenný anděl
Anotace: To mě tak napadlo v noci, když jsem nemohla usnout...
V zapadlé části města,
starý hřbitov stál.
Zarostlé hroby v řadách,
kamenný anděl stojí opodál.
Stojí ve stínu stromů,
na klidné místo dohlíží.
Občas sova v noci zahouká,
ze stromu moudře přihlíží.
To místo zapomenuté,
krásou a klidem oplývá.
Však anděl kamenný,
slzu smutku neskrývá.
Lidská nenávist a zloba,
srdce jeho zabila.
I když je z kamene,
na kusy jej zlomila.
A tak sám ve stínu stromů,
opuštěný hřbitov hlídá.
Na otázky, co špatně udělal,
nikdo mu neodpovídá.
Přečteno 319x
Tipy 12
Poslední tipující: Darneth, Charibeja, Karmínka, Psavec, Danah, WAYWARD, Dračičák, Necro Immortalis
Komentáře (5)
Komentujících (5)