Proč? i když....
Anotace: kolik si člověk položí otázek a nezná odpověd....
Proč ? I když ….
Proč věčně sama se cítím
I když okolo mne je lidí plno
Proč další jizva dnes zas přibyla mi
I když už tak jich mám plno
Proč v noci do polštáře brečím
I když neznám pravý důvod
Proč lidem okolo mne vděčím
I když nevím za co
Proč nenávidím samu sebe
I když se snažím lidem pomáhat
Proč nenávidím i tebe
I když zároveň miluji tě
Proč po bouřce se cítím krásně
I když všechno krásné ničí
Proč mám ráda tmu
I když mě uvnitř mučí
Mohla bych se ptát znova a znova
Dokud nedošla by mi slova
Proto končím teď a tady
Nebo začnu vymýšlet protiklady !
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Daisy..
Komentáře (1)
Komentujících (1)