nevim co rict,proste krasa, snad jen: kdo ruze netrhal, nevi jak voni, kdo lasku nepoznal, nevi jak boli...
12.04.2009 22:14:00 | strašidýlko-střapatý
je to nádherné a dneska mit o přijde vhod, je mi smutno a tak ať mi netečou slzy nadarmo.. Díky..
02.03.2008 21:12:00 | Santinan Black
Je to krásný, je v tom hodně pocitů :-) úplně to z toho srší a krásně se to čte :-)
p.s. Kam se hrabe Rowlingová =D=D
02.03.2008 14:55:00 | Monte Carlo