Anotace: Ani nevím, co k tomu dodat, posuďte sami.
Tak se občas stav tady... zabijeme nudu, pohoupeme se v metru (vlastně u mě metro není), tak v tramvaji, vlastně v trolejbusu... ani tramvaj nám tu nejezdí... a zavrhneme spolu svět... =))...
06.04.2008 10:14:00 | Miro Sparkus
Nejsi v samotě, jsme tu s Tebou.Všichni, které nevidíš, ale naší podporu v srdci pocítíš.Moc krásný:).
03.03.2008 11:32:00 | Azazen