Na útěku
Rozříštěn
v neprůhledných bublinách
skrývám se
mezi trny kaktusů
vídám se
jak kráčím noční krajinou
a tiše zní
strach z potkání vítězů
utíkám pryč
v rozevlátém plášti
utíkám
v až dětinském pláči
skrývám se
ve tmě vlastních dlaní
skrývám se
roztříštěný
utíkám, však
běžím zpět
a duše moje
ztrácí se
na dně moří
vítězů
skrývám se
rotříštěn
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: WhiteSkull, akneliam, Psavec, její alter ego, Bíša, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)