Rozlila se prázdnota
Anotace: prázdnota se rozlila
Rozlila se prázdnota
celým mojím bytím
rozlila se prázdnota
jak mrtvá hvězda svítím
Rozlila se prázdnota
do krajiny v duši
rozlila se všude kol
vánek slzy suší
Rozlila se prázdnota
světem bezejmeným
rozlila se, strhla sebou
vše co bylo předtím
Rozlila se prázdnota
smysly pohltila
rozlila se vesmírem
jako piják nad vínem
se temně rozněžnila
...Prázdnota...
...má milá! ...
Přečteno 364x
Tipy 9
Poslední tipující: Zweiblumen, fuu, Robert Thomas, Psavec, akneliam, just me, Romana Šamanka Ladyloba, Demony
Komentáře (1)
Komentujících (1)