prej kdo si počká, ten se dočká. Je fakt, že já už mám z toho čekání plochý nohy:-). Asi mu vyjdu vstříc, ale neznám směr. A co kdybych ho náhodou potkal? Neznám ho, tak jak bych mu mohl podat ruku? Ještě raděj chvíli počkám.
10.03.2008 13:29:00 | cevert
Anděl určitě dorazí,protože na takový verš jistě dobře slyší i sám Bůh . . .
06.03.2008 22:24:00 | Těšínský
zlost nezlost, andělé jsou, ale občas se někde zapovídají a za námi přijdou pozdě. :-))
06.03.2008 22:21:00 | HannyJanny
všechno to dění kolem..
vždycky se najde důvod k zlosti..
však stále věřím
že andělů je dosti
06.03.2008 21:37:00 | Bean