Pohrdám
Anotace: ...kvůli Tobě, Bože...
Není pravda, že nenávidím...
Ne...
Pohrdám...
Pohrdám sebou
Pohrdám tebou
Pohrdám sluncem
Pohrdám tmou
Pohrdám nebem
Pohrdám peklem
Pohrdám nocí
Pohrdám dnem
Pohrdám ničím
Pohrdám vším
Pohrdám nadějí
Pohrdám a neslyším
Jen jeden důvod
mám
Proč a kvůli čemu
nepohrdám
Kvůli Tobě, Bože...
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Namine
Komentáře (0)