Bez emocí
Anotace: je to snad kouzlo rudě žhnoucích paneláků, pro něž se malí kluci chtějí stát hasičem?
Zlaté jiskry
vykašlané z úst reality
podpálily plesnivějící koberec…
důchodkyně žijící v 1+1
spolu s nespočetným množstvím koček
barvy vnitřností urny
-jediným důkazem
dědečkovy někdejší existence
…jasným plamenem
sžírajícím rozpraskané zdi
třetího patra
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: whiolet, Gregy, Simísek, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)