Smutek

Smutek

Anotace: opustil sem nekoho a toto sem napsal jako omluvu

Sedím tu a smutkem hniju,
strachem ani nedýcham,
jen protože miluju,
ale takhle to prostě nenechám,

večer si mi zavolala,
krásně sme si povídali,
a naše lod ztroskotala,
a ptáci už nelítali,

miloval sem tvoji duši,
miloval sem s tebou svět,
ted už nenavidim jen vidim tu duši,
jak rozvyla se ve zkleslý květ,

naše láska,
byla to jen hra,
vypadala jako sázka,
a nikdo mě neměl rád,

zkončilo to tak jak nikdo nechtěl,
oba nás to bolelo,
nikoho jako ty sem nikdy neměl,
škoda ze to zkončilo,

chtěl bych to ted všechno vrátit,
užívat si tento svět,
šlo by to jen s tebou zvrátit,
ale nemám na čem stavět,

stavět si tu iluzi co sem si rád budoval,
užival a chránil,
strasně sem si užival,
jako tehdy s tebou v ráji,

tohle to ti posilam jen jako tu omluvu,
ale bez tebe už nikdy nebudu,
jako básen konči krásnej život,
sedím tu a brečím jako idiot...
Autor Jorky, 08.03.2008
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Barci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tohle je ten náš posr.... život...

10.03.2008 17:22:00 | saddova

ten konec se mi líbí...je to...asi upřímný

08.03.2008 23:25:00 | CHoKoLaTeKiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí