Beznaděj
Propadám beznaději
a tonu v tmách.
Barvy se vytratily,
jsou pouze v snách.
Já trpím nespavostí,
nemohu snít.
Život je bez radosti,
nezná můj smích.
Obloha potemněla,
slunce je lhář.
Láska je zkamenělá
a skrývá tvář.
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: přema, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)