Proč se tak trápíš
Vždyť život máš před sebou
Ovšem vydala ses cestou trochu jinou
Těžkou a trnitou
Po kousíčkách vydobitou
Zvolila jsi špatně
Teď se topíš v bahně
Nevím, jak pomoci ti mám
Chci ti však říci, že ráda tě mám
Budu tu pro tebe
Ve dne i v noci
Spolu to zvládneme
Postavit se její moci