Anotace: ...
Tohle bych skoro připsala víc úvahám než básním. Verš ani nijak výrazně neovlivňuje tok myšlenek, ale jako nápad...ano... cítím to dokonce podobně. Co je ještě zajímavější - sledovat ty, kteří už se tak, jak píšeš, chovají a zajímat se o ně. Často se pak dozvídám o tom, že oni už poznali na jejich vlastní "pěst srdce" když byl ten jejich kousek světa "najednou horší".Díky za připomenutí té myšlenky!
09.03.2008 23:32:00 | WOAM