Poslední nádech?
Anotace: Všem posílám láskyplné pohlazení - ať veškeré slzičky se v úsměvy změní - nikdo neprožívá bolesti - přeji jen život v slasti...
Prožila jsem utrpení,
o štěstí už nemám ani snění.
Čekám každou chvíli svého konce,
slyším již pohřební zvonce.
Proč jsem nyní byla ve vězení,
nemohla tu s vámi mít to krásné snění.
Tolik bolesti a zrady,
už si nevím rady.
Proto cítím jak duše odchází,
tělo jí již vůbec neschází.
Nechci pláč nad hrobem mým,
pohrdám již tělem svým.
Neumělo najít sil a bojovat,
dalo se zlem zkrachovat.
Již tedy loučit se musím,
každého v nebi střežit zkusím.
...
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: jitro, Psavec, Simísek, Lorraine, cevert
Komentáře (3)
Komentujících (3)