Kdybych tak dokázala...
Anotace: Vím, že smutný příběh posílám - přesto lásku stále pro vás mám - posílám ji do srdíček - život mějte plný kytiček - těch, co dávají radost a chuť žít - těch, díky kterým budete lásku i zdraví mít.
Kdybych tak dokázala pootevřít ústa,
kdybych tak dokázala zvolat ještě - zůstaň!
Kdybych si přiznala, že v tuto chvíli
už utichá marně můj dech.
Z hrnečku zvolna kouří vůně čaje,
studený déšť mi smuteční píseň hraje.
Nevím, zda došlo mi, že všechno končí,
že život již zhasl v těchto zdech.
Kdybych tak dokázala smazat to, co bylo.
Kdyby mě bolest a srdce tolik netrápilo.
Kdybych tak mohla napsat od začátku
jiný příběh s koncem happy end.
Už nechci slyšet o vzdušném zámku.
Už nechci život, co má na kahánku.
Už nechci city bez křídel,
už nechci city těžké jako cent.
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., cevert
Komentáře (5)
Komentujících (5)