Ani
Ani kapku krve
ani jediný nádech
nedám za toho
kdo SLIBOVAL a ZRADIL.
Ani jednu slzu
ani poloviční výdech
nedám za toho
kdo NECHAL a OPUSTIL.
A odsoudím tu toho
kdo jednou řekl
že jedině šťastný byl
když MILOVAL a ODPUSTIL.
Přečteno 374x
Tipy 8
Poslední tipující: Piitulka, Barunka=o), Šerák, Simísek, Ishtar, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)