Drahokam
Anotace: Dvě strany jedné mince (planety)...
Ze smutných koutů tohoto Světa
doléhalí nářky k mému uchu.
Tak zoufalá je každá věta,
ta kvůli bídě, jiná kvůli suchu.
A na druhé straně Modré planety,
nevěsta kámen k šatům si koupí.
Netuší, že platí lidskými životy,
ve smutku a pokoře svůj poklad loupí.
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: excited, milenium, kokeš od pana krbce
Komentáře (2)
Komentujících (2)