Anotace: Opět rychlé myšlenky daly tyto veršíky mé - tak snad díky chvilce napsání nebudou moc ubohé - jinak všem lásku posílám - protože vás moc ráda mám...
Pokud ty básně jsou jako víc ze života, tak teda bych doporučil víc těch pozitivních. Myšlenky tvoří skutečnou realitu a pokud se stále zaobíráme jedněma myšlenkama, ty se posilují a stávají se naší vlastní realitou. Pozitivní myšlenky jsou jako rostlinka, které se musí zalévat až z nich vyroste nakonec krásný mohutný strom, který odolá každé bouři a počasí. Může to trvat i déle, ale je to tak. Když je rostlinka ještě malá, je dobré plít záhonky a vytrhávat plevel, zalévat ji a ona nás svou krásou inspiruje k myšlenkám dalším, které přitahují zase další krásné jiné. To je taková má životní, no.. :-) filozofie. Zdravím , Eric.
12.03.2008 00:03:00 | om tat sat
Je hodně emotivní, zapůsobila na mě... asi díky momentálně podobným prožitkům... Ale hlavu vzhůru, bude zase líp, uvidíš :-)
11.03.2008 23:57:00 | labuť
Docela emoční báseň, má své jisté city a myšlenku, neví, co na to napsat, neb Tvá díla jsou ve směs stejná, defakto se opakují. Mnohé jsem už napsala, musela bych se opakovat. Ubíjíš především sama sebe, ale já temu rozumím, neb jsem bala a ještě nejspíš su stejná ...
11.03.2008 07:02:00 | NikitaNikaT.