Anděl s křídly od krve
Anotace: ... mé setkání s anděli
V srdci mém budí se něha,
však po zádech mi mráz běhá.
Pokaždé znovu, stejně jak poprvé,
když zjevíš se Ty - anděl s křídly od krve.
Ač stále se převlékáš do jiné tváře,
vždy poznám tě podle slaboučké záře.
Pokáždé znovu stejně jak poprvé,
když zjevíš se Ty - anděl s křídly od krve.
Tvé oči oděny do barev různých,
však vždy plny zážitků hrůzných.
Pokáždé znovu stejně jak poprvé,
když zjevíš se Ty - anděl s křídly od krve.
Tak ráda bych smyla krev z křídel všech andělů světa,
však sama vím jak absurdně zní tato věta.
Kolika andělům může člověk za život pomoci omýt křídla?
Komentáře (1)
Komentujících (1)