Dračí smrt
...Tak sám...
Jen s mořem
co rány mu omývá
-vodou slanou-
...( a na loužích usíná)
Jen s větrem
co dlouhý hřbet mu ovívá
-nadějí planou-
...( a plamen života mu zhasíná)
.
.
.
Zas křičí
( o pomoc volá)
na Měsíc
na nebe
v dál i šíř
do nitra svého
i
na tebe
.
.
.
...A zase sám...
pod ostrým útesem
se zimou ničivou
co oheň> v pouhý led mění
A skrz slzy jen zhnilou smrt vidí.
...Pod ostrým útesem...
sám zas v paprscích luny usíná.
Žít bez samoty určeno mu není
( Ohýnek co v srdcí skomírá)
on,
za svá mahagonová křídla se stydí.
(?)Zrozen v špatné době-
dračí život co zbytečně umírá)
Přečteno 257x
Tipy 20
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, ziriant, *whatsoever*, Známá - Neznámá, Emily Winnacott, Blázen? =), Adrianne Nesser, Simísek, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)