Sněhurka
Anotace: Tohle mě nedávno napadlo... je to nejen o Sněhurce :-)
SNĚHURKA
Krvavá stopa v bílém sněhu...
Sevři do dlaně květy růže,
polož je na hrob,poznej něhu,
v dáli vije divoké zvíře.
Zabal dítě do bílé látky,
vítr šeptá její jméno,
zpívejte spolu,slavte svátky,
co bylo, bude ti odpuštěno.
Dívka mladá v bílém šatu...
Dnes už každý to děvče zná.
Matka jí zemřela, poznala zradu,
ale i Sněhurka bude přešťastná.
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: Isobel, Charibeja, Vlk v rouše, Lilith-m, adida
Komentáře (1)
Komentujících (1)