Slzy
Bolesti se hromadí stále víc
A ze sil nezbývá už nic,
Smutek mě pohltil a dusí stále,
Už nemůžu takhle dále,
Kapka po kapce teče
A čas se dlouho vleče,
Zapomenout bych chtěla
A o ráji bez bolesti snila,
Bolest v srdci mám,
Ale co s tim udělám???
Přečteno 433x
Tipy 10
Poslední tipující: Známá - Neznámá, padající do neznáma, Vlk v rouše, Psavec, Norlein, jedam, whiolet
Komentáře (4)
Komentujících (4)