Anotace: Posílám lásku a pohlazení - ať smutku u vás není - vždy úsměv všechno změní - nad "milovat a být milován" nic není...je to vším v tomto zlém světě - tak se milujte a krásně se mějte...s láskou přeji všem...
Někdy má prostě člověk pocit, že je konec všech krásných dnů a smrt bere jako vysvobození , ukončení své bolesti .....vím, o čem mluvím ....a je to veliký omyl .....doufám, že se tady brzo ukážeš a ozveš se mi .....víš, když jsi teď na tom zle, znamená to jediné- že se to musí začít zlepšovat ....neboj ...a ozvi se ...
14.03.2008 19:51:00 | pavlis
Neblázni! Co bych potom měl dělat já?Vždycky je nějaká jiná cesta! Přemýšlej!
14.03.2008 17:25:00 | Kozoroh 1
Nedělej prosím takovou věc, ještě Tě určitě v životě čekají hezké věci a pak by Ti život chyběl...drž se holčičko...zase bude líp
14.03.2008 11:06:00 | Lorraine