Anotace: otázky na který bych ráda znala odpověd zformovaný do básničky
Proč poznala jsem tebe,
když nemůžu tě mít?
Proč miluju tě,
když můžu o tobě jen snít?
Proč mě nemáš rád,
když já chci s tebou být?
Proč když do očí ti pohlédnu,
hned zrak k zemi sklopím..??..
A přece tolik bych ti chtěla říct,
jak nevýslovně trpím...