Oči
Anotace: Tisíce lesklejch očí na vás nepřetržitě zírají. Čekají, až zakopnete... Kolik očí najdete v této básni?
Jsem oko
a bloudím
v pletené realitě.
Na oko?
Jsem okousána -
jsem nanuk -
ledňáček, zabit okolnostmi,
roztříštěn o kostelní věž.
Dokonalá
stuha
na ocase
černého a vzteklého kocoura.
Má tvář okorá
zas o kousek víc.
Snad smích
život okoření
a ten pocit odbourá.
(Směju se často,
ale ne upřímně.)
Jenže ty oči se stále dívají.
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Rayzz, Severka, Šerák
Komentáře (5)
Komentujících (4)